Zomercollectie LCEE

De zomercollectie van LCEE is het best te omschrijven als sportief met een klassieke touch. Perfect voor jongens die er goed uit willen zien, maar er niet teveel over na willen denken. Die hebben het natuurlijk veel te druk met sporten, vrienden en alle andere leuke dingen van het leven. Gelukkig mix & match je alles makkelijk met elkaar.

LCEE SS17

Als je al goed bekend bent met LCEE dan weet je dat blauw een belangrijke kleur is. Ook dit seizoen is dat natuurlijk weer zo. Dat past perfect bij het thema ‘zeilen’. Dat thema zie je terug in de prints van bijvoorbeeld nautische vlaggen en fotoprints van zeiljachten.
De polo’s en T-shirts met mooi artwork combineren heel goed met de bermuda’s voor een classy look op een zomerse dag.

Het tweede zomerthema heeft alles te maken met sport. LCEE gaat steeds meer de sportieve kant op waardoor het merk net even iets stoerder wordt. Leuk! In dit thema is naast het navy en wit ook gebruik gemaakt van zachtgeel. De gestreepte en uni polo’s combineer je leuk met één van de bermuda’s. Ook die zijn er zowel uni als gestreept en zijn een perfecte basis voor iedere look. Prints van sportattributen en teksten als ‘game, set, match’ maken van iedere jongen een stijlvolle sportman.

Hoewel allebei de thema’s een geheel eigen look & feel hebben, laten ze zich ook hartstikke goed combineren.

PR4Kids.LCEE.SS17.5A2A0352 PR4Kids.LCEE.SS17.5A2A0319 PR4Kids.LCEE.SS17.5A2A0926 PR4Kids.LCEE.SS17.5A2A0816 PR4Kids.LCEE.SS17.5A2A0807 PR4Kids.LCEE.SS17.5A2A0667 LCEE SS17

Wil je nog veel meer zien van de zomercollectie van LCEE? Je shopt de zomercollectie je onder andere bij Kleertjes.com.

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *