Winactie Red-Rag (winactie gesloten)

Als extra decembercadeau mag ik een paar schoenen verloten. Dus moeders van jongens met snel groeiende voeten opgelet. Deze stoere laarsjes van Red-Rag komen binnenkort misschien wel jullie kant op. 

Winactie Red-Rag

Groeien die kindervoeten bij jullie ook zo snel? Bij mini man zijn de schoenen niet aan te slepen! Gelukkig is de groei bij mini me heel even gestopt. Dat scheelt weer.

Inmiddels hebben wij al regelmatig schoenen van Red-Rag in huis gehad en kunnen wij al met zekerheid zeggen dat dit hele fijne schoenen zijn. Of je nou gaat voor stoere sneakers of toffe laarsjes, de wintercollectie bevat het allemaal.

Wil je veel meer zien van de wintercollectie van Red-Rag? Voor de hele collectie en de verkooppunten kun je kijken op de website van Red-Rag.

Winactie
Maar, hoe zit dat nou met die winactie?
Ik mag deze te gekke laarzen van Red-Rag verloten. Super leuk toch om het nieuwe jaar mee te beginnen! Hieronder staat precies wat je moet doen om kans te maken.

Voorwaarden deelname
1. Like de Facebook pagina van mini MODEBLOG en Red-Rag.

2. Laat een reactie achter op Facebook waarin je laat weten welke maat je zoon draagt (20 t/m 29).

3. Delen van het bericht vind ik leuk maar is niet verplicht.

Deze winactie loopt t/m 29 december.

Succes!

* Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Red-Rag*Uitslag winactie
Er kan er helaas maar één de winnaar zijn.
Van harte gefeliciteerd Lesley Beekman! Jij hebt deze toffe Red-Rag laarsjes gewonnen in maat 27. Stuur je een mail naar info@minimodeblog.nl? Dan komen de laarzen zo snel mogelijk jullie kant op.

Bedankt allemaal voor het meedoen!Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *