Winactie Mibo Sandals (winactie gesloten)

De zomervakantie gaat wel heel goed van start met de originele sandalen uit Menorca aan je voeten! Deze Mibo Sandals shop je in alle kleuren en maten en je maakt op mini MODEBLOG nu kans om een paar naar keuze te winnen. 

Winactie Mibo Sandals

De Spaanse sandalen zijn een mega hit en wat mij betreft een echte musthave voor de zomer. Ze lopen heerlijk en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Mini me heeft inmiddels de Mibo Sandals met glitters kunnen uitproberen en een review daarvan stond deze week online.

Niet alleen voor meisjes zijn ze leuk, ook voor jongens zijn er genoeg toffe kleuren verkrijgbaar. En om het helemaal af te maken, bij Mibo Sandals shop je niet alleen voor kinderen maar ook voor dames en heren. Dat wordt twinnen!

De zomervakantie gaat bijna van start en hoe kun je de vakantie nou beter beginnen dan met een paar te gekke, nieuwe sandalen aan je voeten?! Super tof toch dat ik een paar mag weggeven van Mibo Sandals.

Hoe je kans maakt? Het staat hier allemaal onder.

Voorwaarden deelname
1. Like de Facebook pagina van mini MODEBLOG en Mibo Sandals.

2. Laat een reactie achter op Facebook waarin je laat weten welke maat je zoon of dochter draagt welke kleur jullie favoriet is (check hiervoor de website).

3. Tag twee vriendinnen.

4. Delen van het bericht vind ik leuk maar is niet verplicht.

Reageren kan t/m 7 juli.

Succes!

* Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Mibo Sandals *


WINNAAR BEKEND

Wat zijn ze toch leuk die sandalen uit Menorca. Bij Mibo Sandals vind je ze in de leukste uitvoeringen. Helaas kan ik maar één iemand heel blij maken.
Gefeliciteerd Melissa van Stipdonk! Jij hebt de sandalen in de uitvoering Brillo Platino gewonnen in maat 33. Stuur je een e-mail naar info@minimodeblog.nl met je gegevens? Dan komen de sandalen zo snel mogelijk jullie kant op.

Bedankt voor het meedoen!

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *