Winactie Legends22 (winactie gesloten)

Het lijkt erop dat de zon definitief terrein heeft gewonnen. Yes! Met blote armen en benen naar school, blijer kan ik mijn kinderen niet maken. Heeft de zomergarderobe van jouw zoon nog een toffe aanvulling nodig? Lees dan snel verder!

Winactie Legends22

Legends22 bestaat nog helemaal niet zo lang. Vorig jaar zomer bracht dit Nederlandse merk de eerste collectie op de markt.
De naam komt voort uit de gedachte dat er een heleboel legendarische mannen zijn die ooit jongens met dromen waren. Niemand kon vermoeden dat zij legendes zouden worden. Een groot aantal van deze legendes vind je op de achterkant van de kaartjes aan de kleding.

En wist je dat je met ieder gekocht kledingstuk ook nog een goed doel steunt? De organisatie achter Legends22 vindt het heel belangrijk dat kinderen de kans krijgen om te sporten en te bewegen, en dat dit ook gestimuleerd wordt. Met ieder kledingstuk dat je koopt, steun je daarom de Johan Cruyff Foundation. Wellicht ken je de Foundation van de Cruyff Courts die ze op veel plekken gebouwd hebben.

De kleding van Legends22 is kleurrijk, super comfortabel en ook nog eens stoer. En laat ik nou net een item uit de zomercollectie mogen weggeven. Je maakt kans op T-shirt Dean. Een T-shirt voor echte surf dudes. Daarmee ben je helemaal klaar voor een warme zomer! Hoe je kans maakt? Je leest het hieronder.

Voorwaarden deelname
1. Like de Facebook pagina van mini MODEBLOG en Legends22.

2. Laat een reactie achter op Facebook waarin je laat weten welke maat je zoon draagt (92 t/m 164).

3. Tag jouw vriendinnen die ook een gokje willen wagen.

De winactie loopt t/m 31 mei. Succes!

* Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Legends22 *


Gefeliciteerd Janneke van de Laar! Jij hebt dit leuke T-shirt van Legends22 gewonnen.
Stuur je een e-mail naar info@minimodeblog.nl met daarin je adresgegevens? Dan wordt het T-shirt zo snel mogelijk verstuurd.

Bedankt voor het meedoen!

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *