TYGO & vito Party Time!

Oooh…de eindejaarsstress is hier een beetje (zeg maar beetje boel) toegeslagen. Gelukkig zit het met de kerstoutfit van mini man al helemaal goed en hoef ik daar niet meer over na te denken.

TYGO & vito

TYGO & vito heeft dit seizoen een party collectie gelanceerd en daar ben ik maar wat blij mee. Ik ken maar weinig jongens die zin hebben om helemaal opgedoft de feestdagen door te brengen. Of uhm, ik ken er eigenlijk helemaal geen één. Zo’n kerstoutfit kan echt wel veel stoerder, toffer en comfortabeler.

De party collectie van TYGO & vito bevat absoluut geen strakke overhemden en nette broeken waarin je niet rennen kan. Het is een stoere collectie geworden met zwarte denims gecombineerd met een sweater, T-shirts of overhemd. Alles in zwart/wit met toffe tekstprints en hier en daar een feestelijk detail zoals een strikje.

De zwarte denim heeft net even een nettere look dan de meeste andere jeans die in de kast van mini man liggen. Geen verkleuringen in de wassing en geen scheuren.  Gewoon mooi egaal zwart. In combinatie met het zwart/wit geblokte overhemd is het echt een stoere combi.
En hij mag kiezen, met of zonder strik. Het zijn tenslotte ook zijn kerstdagen! Plezier hebben is wat mij betreft het belangrijkste op die dagen.

TYGO & vitoTYGO & vito

Beide items draag je ook na de feestdagen gewoon nog door. Haal het strikje weg en het oogt al veel meer casual. De broek is een geweldige basic die het hele jaar door gedragen kan worden.

Maatinformatie
De kleding van TYGO & vito valt goed op maat. Het overhemd is een combinatiemaat 122/128 en voor de denim kies ik bij TYGO & vito voor maat 128. Dan zijn de pijpen net even iets langer en kan ik ze opvouwen voor een vlottere look.

Verkoopinformatie
Overhemd: € 39,99
Broek: € 39,99

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *