Twinning brothers

Aan schoenen geen gebrek in ons huis! En eerlijk is eerlijk, ik heb (vooral voor de kinderen) echt een schoenen tic. Er kan altijd nog een paar bij. Mini man mag in dit geval twinnen met zijn broertje. En die vindt dat maar wat leuk!

Footway

Afgelopen winter liepen de jongens al rond in matching sneakers en ook voor dit seizoen ging ik overstag. Dit keer shopte ik ze bij online shop FootwayMini no. 3 is echt een papegaai, hij doet alles na van zijn broer. Het praten, de gebaren èn de ondeugende streken. Dat twinnen valt dus wel goed in de smaak!

Sneakers zijn favoriet bij ons thuis. Ik zie steeds weer een ander model of een tof kleurtje die ik moet hebben. Maar mini man heeft best wel smalle voeten en dan zijn sommige sneakers net even te breed. Deze Adidas Originals Gazelle zijn juist wat smaller en zeg nou zelf…..die kleur! Te gek toch voor de zomer. Wat mij betreft mag een knalkleur dan echt wel.

Voor mini man ga ik voor de versie met veters. Met zijn 7 jaar lukt veters strikken immers prima. Voor de jongste kies ik uit gemak voor klittenband. Zo kan hij ze zelf makkelijk aan- en uittrekken. Daarnaast vind ik het ook leuker als de schoenen net een beetje anders zijn. Hetzelfde is leuk maar overdrijven hoeft nou ook weer niet.

Online shop Footway
Ken jij deze online shop al? Bij deze Zweedse shop heb je keuze uit  30.000 schoenen voor dames, heren en kinderen van allemaal bekende merken. Denk aan Adidas, Converse, Nike, Puma, Toms & Vans. Daar zit dus altijd wel een favoriet bij!
Zodra je naar Footway.com gaat, kom je trouwens op een Nederlandstalige site terecht. Dat maakt het shoppen toch wel makkelijk. En de schoenen mogen dan wel vanuit Zweden worden toegestuurd, no worries, met DHL heb je je bestelling na een dag of 2 zeker in huis.

Footway

Footway*Footway

 

* Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Footway. * 

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *