The LCEE way of life (+winactie)

De herfst is nu echt begonnen. En ook al hebben we nog een paar zomerse dagen cadeau gekregen, de garderobe kan echt heel nodig een update gebruiken. Tijd voor zachte materialen en mooie herfstkleuren. De outfit van mini man voldoet daar helemaal aan!

LCEE

LCEE is voor mijn jongens al jaren een terugkerend merk in hun kledingkast. Ik hou van de stijl; sportief met een klassieke touch. Maar bovenal hou ik van de kwaliteit. Je moet behoorlijk je best doen om een gat te krijgen in een broek van LCEE. De kleding van de oudste kan zo door naar de jongste.

De wintercollectie van LCEE zit bomvol toffe sweaters. Allemaal even leuk en super te combineren met de broeken uit de collectie. Voor speciale gelegenheden kun je de outfit een extra feestelijk tintje geven met een mooie blazer of overhemd. Vergeet vooral ook de winterjassen niet. Daarin heb je het niet alleen lekker warm in de winter maar loop je er ook super hip bij.

Voor mini man lag er een grijze chino en okergele sweater klaar. Ik ben helemaal weg van okergeel en jij hebt vast ook gezien dat deze kleur een echte trend is dit najaar.
Mini man is ruim 7 jaar en 128 cm lang. Ik heb dan ook gekozen voor maat 128.
Voor de broek is dat perfect. De taille is verstelbaar en de lengte is mooi. De sweater is bij de mouwen nog wel iets ruim en lang dus voorlopig heeft hij nog wat groeiruimte.

Doordat de kleding van LCEE soms een wat klassieke touch heeft, zou je denken dat het niet geschikt is voor wilde jongens. Schijn bedriegt! De kleding is namelijk altijd super comfortabel waardoor spelen juist heerlijk kan.

WIN WIN WIN
Hoe leuk dat ik iemand blij mag maken met ook zo’n toffe kledingset! De set bestaat uit de grijze chino en een toffe sweater. De sweater op de foto is ook verkrijgbaar in het kobalt blauw. Jij kiest zelf welke kleur jouw voorkeur heeft.

Natuurlijk wil jij deze LCEE outfit winnen voor jouw zoontje! Hoe je meedoet? Je leest het helemaal onderaan.

LCEE

Voorwaarden deelname
1. Like de Facebook pagina van mini MODEBLOG en LCEE.

2. Laat een reactie achter op Facebook waarin je laat weten welke maat je zoon draagt en of je een okergele of kobalt blauwe sweater wilt.

3. Tag twee vriendinnen.

4. Delen van het bericht vind ik leuk maar is niet verplicht.

Reageren kan t/m 4 oktober. Heel veel succes!

Winnaar

Gefeliciteerd Réwana Lévi Huntink!

Jij bent de winnaar van deze toffe outfit. Stuur je een mail naar info@minimodeblog.nl met je gegevens?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *