The Harbour Kids

Dag zomer! Dat is even wennen na maanden mooi weer. Maar gelukkig zijn er ontzettend veel nieuwe collecties uitgekomen waardoor het niet eens zo erg is om richting herfst te gaan. Vandaag laat je ik kennismaken met het toffe merk The Harbour Kids!

The Harbour Kids

Het verhaal van The Harbour Kids begint in de haven van Rotterdam. En dat zie je terug in de collectie. De hoofdpersoon van iedere collectie is Gully. Gully wie!?
Gully is een zeemeeuw die altijd wel ergens is terug te vinden op de kleding. Als print of als kleine badge. Dit seizoen verlaat Gully de Rotterdamse haven en gaat hij op reis naar Engeland. Hij maakt onderweg van alles mee en de collectie bevat nu dan ook veel meer dan alleen de herkenbare harbour look.

De kleding is stoer, comfy en speels. De kwaliteit is super en het is duidelijk dat over de details heel goed is nagedacht. Een mooi ribboord bij de hals bijvoorbeeld. En de merknaam geborduurd in de kleding. Er is met heel veel zorg een collectie neergezet.

De hoofdkleuren van de collectie zijn grijs, wit, blauw en rood. De items in turquoise zijn wat mij betreft ook echt een eyecatcher. Wat een toffe kleur! Helemaal in de winter waarin vaak alles al zo grauw is.

The Harbour Kids

The Harbour Kids

The Harbour Kids

Ik was direct verkocht toen ik de grijze sweater met crab print zag. En mini no. 3 vindt hem ook echt geweldig. We wonen aan het strand en komen er ontzettend vaak. Dit past dan ook super goed bij ons.

Maatinformatie
Mika is 93 cm en draagt maat 98/104. De mouwen zijn nog iets lang maar dat is logisch met zijn lengte. De sweater valt goed op maat en heeft een hele mooie pasvorm.

De collectie van The Harbour Kids is verkrijgbaar voor kids van 2 t/m 12 jaar. Je shopt de toffe collectie online via de eigen webshop van The Harbour Kids.

Schip ahoy!

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *