Stoere kindjes dragen UV-zwemkleding

Je zou het niet zeggen als je nu naar buiten kijkt, maar vanaf woensdag kunnen we weer massaal naar het strand! Ligt de zwemkleding al klaar en heb je voldoende zonnebrandcrème in huis? 

Stoerekindjes

Zon, zee & strand….op en top genieten van de zomer! De zon geeft ons vitamine D  en een flinke dosis positieve energie. Maar laten we vooral niet vergeten dat de UV-A en UV-B stralen schadelijk zijn voor de huid. Gelukkig zijn steeds meer mensen zich bewust van de schadelijke effecten van de zon en wordt er vaker en beter gesmeerd. Naast het smeren is UV zwemkleding een hele fijne manier om je kind tegen de zon te beschermen.

Bij online shop Stoerekindjes.nl shop je UV kleding zoals UV shirts, UV pakjes, zonnehoedjes en zonnebrillen die voldoen aan de hoogste standaarden, comfortabel zijn en er ook nog eens hip en trendy uitzien. Zo kunnen kinderen zo actief zijn in de zon als ze zelf willen!

Lekker de zee in rennen om een emmertje met water te vullen of oneindig vaak van de glijbaan roetsjen. Met UV zwemkleding aan ben je overal beschermd met UPF50+. Geen gedoe dus met steeds opnieuw insmeren. Zo blijft er extra veel tijd over om plezier te maken! De UV zwemkleding zit ook nog eens heerlijk luchtig en het droogt snel. Dat scheelt heel wat gebibber na een plons in het water.

Stoerekindjes.nl heeft een ruime collectie van leuke en stoere UV kleding voor kids van 0 t/m 14 jaar. En zelfs voor de papa’s en mama’s zijn er aantal stijlvolle UV shirts verkrijgbaar. Naast leuke UV zwemkleding shop je bij Stoerekindjes.nl ook handige accessoires zoals waterschoentjes, poncho’s, badjassen en reiskoffers.

Ben jij al helemaal klaar voor een zonveilige zomer vol plezier!?

* Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Stoerekindjes.nl *

 

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *