See you NEXTERDAY

Worden jullie ook zo blij van al die nieuwe collecties? Behalve blij word ik er ook ontzettend hebberig van. Kiezen is niet echt mijn sterkste punt en dus draait de pakketbezorger overuren ;-). En dan komt nu ook nog de tweede levering van de wintercollectie van TYGO & vito beschikbaar. Keuzes, keuzes….

In september komt het thema In the air van TYGO & vito in de winkels te liggen. Dit thema bevat items met een gewassen look, camouflage prints en fotoprints van bijvoorbeeld een propellervliegtuig. Kleuren die je hier ziet zijn felblauw, zwart, army prints en accenten in neon groen.

De zwarte items zijn veruit mijn favoriet. Het trainingspak is zo cool dat ik mini man er echt niet alleen mee het sportveld op zou sturen. Wat mij betreft is dit ook een toffe schooloutfit! Ook de T-shirts in zwart/wit/grijs met coole SEE YOU NEXTERDAY tekstprint is een musthave. Helemaal in combinatie met de stoere zwarte denim.

Die denims shop je trouwens het hele jaar rond. Ze zijn er in vier verschillende modellen en diverse wassingen. Dat ze goed geprijsd zijn is wel een heel groot voordeel. Want met jongens, tja….je kent het wel.

TYGO & vito

TYGO & vitoTYGO & vitoWil jij nog veel meer zien van de wintercollectie van TYGO & vito? Op de website kun je collectie shoppen of kijken waar er bij jou in de buurt een verkooppunt is.

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *