Sale shoppen + waarom het zo stil is

Dit is echt de tijd om je slag te slaan in de Sale. Voorlopig hebben we nog wel wat koude maanden te gaan dus die warme kleding komt heel goed van pas. Is de garderobe van jouw kind compleet of kan er nog wel wat leuks bij? Ik heb wat toffe tips voor je.

Sale shoppen

Wat is het de afgelopen tijd stil geweest op de blog! Dat heeft een reden. Al maanden ben ik aan het twijfelen. Ga ik wel of niet door? Heel lang voelde ik de druk om dagelijks nieuwe content te plaatsen, want anderen doen dat toch ook, en dat zorgde ervoor dat ik andere, veel belangrijkere, dingen liet liggen. Dat mijn kinderen een moeder zien die de hele dag met haar telefoon in haar hand staat, bang om iets te missen, vind ik helemaal geen fijn idee. Wat is dat voor een voorbeeld?

Daarnaast ben ervan overtuigd geraakt dat beeld veel beter werkt dan tekst. Alles is tegenwoordig vluchtig. Snel, snel, snel want wat hebben we het toch druk, druk, druk. Als ik een foto spot op Instagram met een tof item dan maak ik daar een print screen van zodat ik er later nog eens naar kan kijken. Op een moment dat het beter uitkomt.

De enige van wie ik iedere dag iets moest plaatsen, was ik zelf. Dat besef ik nu. En nu ik het los heb gelaten, voelt dat veel fijner. Ik stort mij op de dingen die ik graag doe. Fotograferen bijvoorbeeld. Zo wil ik dit jaar een cursus gaan volgen (tips voor een cursus in Den Haag zijn welkom!). Ik vind het super leuk om mijn favoriete foto’s met jullie te delen en doe dat dan ook regelmatig op Instagram. Met die foto’s hoop ik jullie inspiratie te geven voor een toffe outfit voor je kind en je kennis te laten maken met te gekke merken en shops.

En zo nu en dan verschijnt er toch nog een blog. Gewoon, omdat ik dat leuk vind en omdat ik op dat moment waarschijnlijk de behoefte voel om iets met jullie te delen. Zoals vandaag.

Anyway, ik zou je dus een aantal toffe Sale tips geven want shoppen met korting is altijd leuk! De kortingen lopen inmiddels flink op dus je kunt nu echte koopjes scoren. Misschien heb je wel al tijden een heel tof item op het oog maar vond je het eigenlijk te duur. Dan is dit het moment.

De meeste items op onderstaande foto’s zijn nu met korting te koop. Onderaan vind je alle verkoopinformatie.

Sale shoppen

Van boven naar beneden
Groene salopette + okergele sweater: check de Stock Sale van Daphne Vos
Sweater Iglo+Indi: Kids Department & Adorable Kidzz
Gestreepte legging Mini Rodini: Kids Department
Gouden winterjas Looxs: Happybee
Winterjas Iglo+Indi: Adorable Kidzz (€ 69,95)
Sweater The Future is Ours: Adorable Kidzz
T-shirt + legging NUNUNU: NUNUNU
Sweater Mini Rodini: Kids Department

Veel shopplezier!

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *