RunFlex sneakers Shoesme

Het buitenspeelseizoen is geopend! Mijn kinderen spelen het liefst de hele dag buiten. Rennen, springen, vallen en weer opstaan. Goede en flexibele schoenen aan de voeten zijn een must. Met mini no. 3 heb ik de RunFlex sneakers van Shoesme getest.  

Shoesme RunFlex

Zelfs als mini no. 3 niet zo happy is, gaat hij het liefst naar buiten. Als het aan hem ligt het liefst de hele dag. Rennen, springen op de trampoline. Of gewoon lekker rondscharrelen op zoek naar takjes en bloemetjes. Goede schoenen zijn een absolute must voor dit actieve mannetje.

Ik mag de RunFlex sneakers van Shoesme uitproberen. Of nou ja, die eer is natuurlijk aan mini no. 3.

Run & Flex
De naam zet het eigenlijk al. De RunFlex sneakers zijn heel licht en hebben een flexibele zool die buigt bij de bal van de voet. Heel fijn voor kindjes die leren lopen omdat zij de voetjes dan heel makkelijk kunnen afwikkelen. En er kan daardoor dus inderdaad heerlijk mee gespeeld en gerend. Dat heeft mini no. 3 inmiddels al ruimschoots uitgeprobeerd.

Licht en zomers
Dit is mijn favoriete uitvoering van RunFlex sneakers. De basis is heel neutraal door het gebruik van taupekleurig suède en nylon. Makkelijk te combineren dus met de zomergarderobe. Die combinatie van nylon en suède is trouwens super tof. Door het gebruik van nylon oogt de schoen namelijk nog lichter en heel zomers. Mini no. 3 geeft het zelf nog niet aan, maar ik kan mij zo voorstellen dat het heerlijk loopt.

De schoenen gaan makkelijk aan en uit met de ritssluiting. De veters zijn er slechts voor de sier, maar zijn wel echte eyecatchers in het kobaltblauw. Die kobaltbauwe en felgroene accenten geven deze sneakers een echt zomers gevoel.

Shoesme RunFlex

Shoesme RunFlexShoesme RunFlexShoesme RunFlex

Maatinformatie
Meet de maat van de voeten op en tel daar altijd één maat bij op. Zo blijft er een vingerbreedte ruimte over. Dat kan natuurlijk per schoen en merk verschillen. Mijn ervaring met Shoesme is dat de schoenen goed op maat vallen.

Verkoopinformatie
Heb jij ook zo’n actief kind dat het liefst de hele dag buiten aan het rennen is? Je shopt de RunFlex sneakers in de uitgeteste uitvoering voor € 74,95 in de online shop van Shoesme. Ze zijn verkrijgbaar in maat 19 t/m 30. Shoesme heeft nog veel meer stoere RunFlex Sneakers in de collectie. Daar zit vast ook voor jou een favoriet tussen.

 

* Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Shoesme *

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *