Review Mibo Sandals

Dé zomerhit voor aan je voeten. Zo zou je het wel kunnen noemen want de originele sandalen uit Menorca zorgen voor een instant summer feeling

Mibo Sandals; traditionele sandalen uit Menorca

De zomer is mijn favoriete seizoen. De kleren vind ik leuker, het leven lijkt net even iets makkelijker en het strand is mijn favoriete plek.

En in de zomer pronken natuurlijk mooie sandalen aan je voeten. Je hebt vast al eens de Spaanse sandalen voorbij zien komen. Maar wist je dat er sinds kort een officieel verkooppunt is in Nederland van de originele sandalen uit Menorca?

Bij Mibo Sandals shop je echt de allerleukste sandalen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Mini me en ik hebben gekozen voor een glitter variant. Zo krijgt iedere zomerdag, zelfs op een bewolkte dag, net even een extra sparkle. Love it!

Natuurlijk zijn de sandalen er ook voor dames (en zelfs voor heren). Dat wordt twinnen met je dochter deze zomer!

Maatinformatie
Voor de kleine voetjes zijn de sandalen voorzien van een klittenbandsluiting. Dat geeft net even iets meer stevigheid. Grotere meiden hebben voldoende aan het bandje achter de voet. De sandalen vallen op maat tot net iets kleiner. De paavorm is goed en je loopt er comfortabel op.

Nu is het alleen nog een kwestie van kiezen van je favoriete kleur. In welke uitvoering steelt jouw dochter deze zomer de show?

Mibo Sandals; traditionele sandalen uit MenorcaMibo Sandals; traditionele sandalen uit MenorcaMibo Sandals; traditionele sandalen uit Menorca

Voor meer informatie check je de website van Mibo Sandals . En hou de blog in de gaten want ik mag binnenkort een paar weggeven!

* Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Mibo Sandals *

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *