Review BunniesJR

Een nieuw seizoen, een nieuw paar schoenen! De herfst is nog niet eens begonnen maar de wintergarderobe wordt al flink aangevuld want wat hebben we al frisse dagen gehad! Dus zeg maar dag tegen de sandalen en slippers. Het is tijd voor een nieuw paar toffe schoenen.

BunniesJR

Heb jij al kennis gemaakt met Zola Zacht, Sjimmie Stoer, Nina Noord en Bente Bliksem? Deze en vele andere schattige namen vind je terug in de nieuwste collectie van BunniesJR.

In de wintercollectie 2017 van van dit leuke schoenenmerk zie je de meest frisse kleuren, sprankelende glitters en verrassende accenten. ‘Stoere D-rings zijn ontzettend hip momenteel en zijn dan ook veelvuldig terug te zien dit seizoen. Bikerlaarsjes zijn dé trend voor aankomende winter. Ook voor de allerkleinste is deze trend terug te zien in de wintercollectie, uiteraard wel helemaal in de stijl van BunniesJR.

Ik heb gekozen voor mini no. 3 gekozen voor een stoere sneaker met klittenbandsluiting, de Prins Pit black. Deze zwarte schoen is gemaakt van echt leer en is een echte stevige stapper. Perfect voor knulletjes die graag op avontuur gaan. Ze sluiten goed aan en daardoor weet ik zeker dat ze geschikt zijn om mee te rennen of te racen op de loopfiets. En dat hebben we inmiddels al flink uitgeprobeerd.

Maatinformatie
Mijn ervaring is dat de schoenen van BunniesJR goed op maat vallen. Soms net iets kleiner. Mini no. 3 zit nu tussen maat 24 en 25 in. Waar van sommige andere merken een maat 25 nog te ruim is, zitten deze sneakers al heel goed.

Handig
Wiebelende teentjes zorgen ervoor dat het erg lastig te controleren is of een schoentje nog past. BunniesJR heeft daarom alle schoentjes voorzien van een uitneembaar voetbed met een voetafdruk, zodat je makkelijk kan meten of de schoentjes niet te klein zijn. Ben je toch niet helemaal zeker van de juiste maat of fase? Laat je dan adviseren bij één van de verkooppunten van BunniesJR! Zo heb je altijd het beste schoentje voor je kleintje.

BunniesJRBunniesJR

BunniesJRBunniesJRBunniesJR
Wil jij meer zien van de wintercollectie van BunniesJR? Check dan even de website. Daar vind je alle modellen en er is zoveel keus, ik weet zeker dat er ook voor jou een favoriet bij zit.

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *