Preview wintercollectie TYGO & vito

TYGO & vito is nog redelijk nieuw op de markt maar dit jongensmerk heeft inmiddels al een hoop fans. Niet zo gek want deze zomer hebben ze een stoere en betaalbare collectie laten zien. En dan is het nu tijd voor de eerste wintercollectie! Ik mag je vandaag alvast een preview laten zien.

TYGO & vito winter 17/18

Eén van de belangrijkste key-items van TYGO & vito zijn wat mij betreft de never out of stock jeans. De stretch denims en jog jeans van TYGO & Vito zijn verkrijgbaar in twee modellen (slimfit en skinnyfit) en drie wassingen. En dan zijn ze ook nog eens heel erg betaalbaar! Je shopt ze vanaf € 29,99 tot en met € 34,99. Met twee jongens in huis weet ik maar al te goed hoe hard het met die broeken kan gaan. Vanaf 1 augustus zijn deze toffe jeans weer volop verkrijgbaar.

Natuurlijk bevat de wintercollectie veel meer dan alleen maar jeans. In augustus liggen er twee themacollecties in de winkels. Met het Denim Blues draait alles om het denim gevoel zonder dat het allemaal blue denim is. In dit thema zie je uiteraard de never out of stock jeans terug maar ook indigo sweaters en jogpants, vaak met oranje als accentkleur.

Het tweede thema bestaat uit uni’s, strepen, tekstprints en fotoprints geïnspireerd door het On the road thema. Je ziet hier kleuren als blauw, groen, rood, hier en daar wat oker en accenten in neon oranje.

Ook al zitten we dan nog midden in de zomer, in augustus gaat vaak al de jacht naar de tofste winterjas van start. Gelukkig heeft ook TYGO & vito stoere en sportieve jassen in de collectie. De jassen in blauw, grijs en met een army print krijgen een fris accent met de neon oranje details.

TYGO & vito winter 17/18TYGO & vito winter 17/18 TYGO & vito winter 17/18 TYGO & vito winter 17/18 TYGO & vito winter 17/18

Ben jij al enthousiast geworden na het zien van deze beelden? Nog heel even geduld. Vanaf 1 augustus is de wintercollectie van TYGO & vito verkrijgbaar.

 

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *