Party Time!

Stond bij veel van jullie vorig weekend nog de bbq aan, kom ik aan met een kerstcollectie! Een beetje gek is het wel natuurlijk. Maar voor je het weet is het alweer zover en deze kerstcollectie van TYGO & vito moet je gewoon gezien hebben. 

TYGO & vito

Ik ken maar weinig jongens die zin hebben om helemaal opgedoft de feestdagen door te brengen. Dat kan echt wel veel stoerder, toffer en comfortabeler.

TYGO & vito lanceert begin oktober de kerstcollectie. En dan geen collectie met strakke overhemden en nette broeken waarin je niet rennen kan. Het is een stoere collectie geworden met zwarte denims gecombineerd met een sweater, T-shirts of overhemd. Alles in zwart/wit met toffe tekstprints en hier en daar een feestelijk detail zoals een strikje.

Mijn favoriete set is de zwarte denim in combinatie met het zwart/wit geblokte overhemd. Netjes en feestelijk maar nog steeds heel comfortabel. De kerstoutfit van mini man staat in ieder geval vast!

En zijn de feestdagen voorbij dan hoeft de outfit echt niet te worden opgeborgen. Super fijn dat je deze stoere collectie ook gewoon daarna nog door kunt dragen.

TYGO & vito

TYGO & vitoVerkoopinformatie
De collectie van TYGO & vito shop je in de eigen webwinkel of bij één van de andere verkooppunten.

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *