NUNUNU winter 2017

De wintercollectie van NUNUNU is echt te gek! Natuurlijk zie je ook dit seizoen weer veel zwart, wit en grijs maar voor jongens is dit seizoen ook de kleur dirty blue toegevoegd. Love it! Voor een coole, urban look zit je helemaal goed bij dit merk.

NUNUNU

De wintercollectie van NUNUNU heeft alles te maken met het thema Vision. De pixel ogen print bijvoorbeeld is een echte eyecatcher en de tekstprint met ‘vision test’ letters is lekker stoer.

Nieuw dit seizoen is de kleur dirty blue. Een item in deze kleur stond echt op mijn wishlist want wat is het tof te combineren met de zwart/witte items! Doordat het dyed effect met de hand is gemaakt, is geen enkel item hetzelfde. Het blauw is heel intens van kleur en wat mij betreft is het dan ook echt een blijvertje.

Ik heb voor mini no. 3 gekozen voor het T-shirt in dirty blue met twee verschillende lengtes. De achterkant is iets langer en gecombineerd met een legging geeft dat een super stoer effect.

En wat dacht je van het asymmetrische vest? Coolness all over!  Maar ook is het gewoon een heel comfortabel vest. Lekker zacht en handig voor als een T-shirt net te fris is.

Als je van stoer houdt dan zit je helemaal goed bij NUNUNU. Ook voor meisjes trouwens! Hier hoef ik niet meer aan te komen met schattige jurkjes en mag ik het woord ‘prinses’ niet eens meer gebruiken. Het mag allemaal wel wat stoerder. De urban look van NUNUNU valt  bij stoere meiden vast wel in de smaak. Voor meisjes fleur je het zwart/wit op met roze en dirty blue. Succes gegarandeerd!

NUNUNUNUNUNU

NUNUNU

NUNUNUNUNUNUMaatinformatie
Mini no. 3
is nu 2,5 jaar oud en bijna 90 cm lang. Voor hem kies ik maat 2-3 jaar. Sommige items, zoals het vest, zijn nog iets ruim maar zeker niet veel te groot. De legging is niet te strak en is qua lengte goed tot iets ruim.

Verkoopinformatie
De hele collectie kun je bekijken op de website van NUNUNU. Een gedeelte van de wintercollectie is onder andere verkrijgbaar bij Adorable Kidzz en Kids Department.

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *