NUNUNU – black is promising

Zwart is altijd cool, makkelijk te combineren en gewoon een altijd goed kleur. NUNUNU heeft dat al heel wat seizoenen in de gaten en komt ook nu weer met een te gekke collectie. Black ain’t boring. Black is promising!

NUNUNU

Net als je denkt dat het niet cooler kan, komt NUNUNU weer met een waanzinnig stoere collectie. Ik krijg daar dus altijd enorme keuzestress van. Want mijn budget is niet oneindig en wat moeten de kinderen nou met kasten vol kleding!
Dus ik liet mini man zelf kiezen. Hij hoefde helemaal niet lang na te denken en koos voor een toffe sweatpants. Ik deed er vervolgens nog een dag over om een longsleeve te kiezen ;-).

De hele collectie kun je makkelijk met elkaar mixen & matchen. Ga je helemaal voor zwart, wit en grijs? Of voeg je kleur toe? Ieder seizoen komt NUNUNU met een nieuwe kleur. Dat is deze winter een zandkleur. Ook weer te gek in combi met zwart, wit en grijs. Roze en geel zijn ook van de partij en zo maak je de outfit zo kleurrijk als je zelf wilt.

De sweatpants die mini man heeft gekozen, is echt zo’n heerlijke die-trek-ik-nooit-meer-uit broek en dan ook nog met een onwijs coole print. Ik kan wel zeggen dat het op dit moment één van zijn favoriete broeken is. Super stoer en super comfy.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor de longsleeve met witte streep. Die is gewoon tof. Niets meer en niets minder.

Maatinformatie

Mini man is 128 cm lang en heeft een smalle bouw. Ik heb voor hem maat 6-7 jaar besteld. Mijn ervaring is namelijk dat de kleding van NUNUNU best ruim valt. Ik twijfelde nog even om voor een maat groter te gaan omdat hij ruim 7 jaar is, maar ook in dit geval is de maat toch weer perfect.

NUNUNU

NUNUNU

NUNUNU

Ben jij ook zo enthousiast?

Je shopt de volledige collectie van NUNUNU hier.

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *