Nieuw kidslabel: Pimsa

In september dit jaar werd er een nieuw kidslabel gelanceerd. Met Pimsa is er weer een ontzettend mooi merk beschikbaar gekomen. De eerste collectie heeft als thema Forest en ik laat je vandaag één van de items zien.

Pimsa

De kleding van Pimsa is er voor kindjes in maat 50 t/m 104 en de eerste collectie is geïnspireerd door het thema Forest. Alle items in de collectie zijn voorzien van prints en tekstprints gebaseerd op dit thema.

Voor mini no. 3 heb ik een lichtblauwe sweater met fox print. De pasvorm is ontzettend mooi. En dan het materiaal…zo zacht! Dat valt niet alleen mij op. Zelf mini no. 3 aait over zijn nieuwe trui en zegt “lekker zacht”. Ik geloof direct dat het een heel comfy kledingstuk is.

Ik combineer de sweater hier met een zwarte legging met print. Blauw en zwart is echt een top combinatie! Maar eigenlijk past deze kleur blauw bij alle broekjes die ik in de kast van mini no. 3 heb liggen.

Pimsa

Pimsa

Pimsa

Maatinformatie
De sweater valt goed op maat. Mini no. 3 draagt hier maat 86/92 en hij is nu zo’n 89 cm lang.

Als jij deze sweater ook zo mooi vindt dan weet ik zeker dat je de hele wintercollectie van Pimsa te gek zult vinden. Van longsleeves tot broekjes en sweater dresses tot sweaters. Je vindt het allemaal in de webshop. Laat je mij weten welk item jouw favoriet is?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *