Mini man in Tom-Du

Winkelen met drie kinderen is niet echt mijn hobby. Dus shop ik veel online. Maar wat nou als je er gelijk een gezellige avond van kunt maken? Tom-Du organiseert kledingparty’s aan huis en dat maakt kinderkleding shoppen wel heel erg makkelijk! Mini man showt vandaag een setje van de zomercollectie van Tom-Du.

Tom-Du SS17

Kinderkledingmerk Tom-Du gaat al een hele tijd mee. Sinds 1993 organiseert dit merk kledingparty’s aan huis. Dat is handig! Net als mijn kinderen vinden die van jou het vast ook niet leuk om winkel in, winkel uit te gaan op zoek naar nieuwe kleding.

Nodig een paar vriendinnen uit en een gastvrouw van Tom-Du. Ik zeg, zorg voor wat lekkere drankjes en hapjes en de avond kan beginnen. De consulente van Tom-Du showt ondertussen de collectie maar zelf kun je er ook nog eens rustig naar kijken zodat je jouw favoriete outfit kunt samenstellen en bestellen. Twee vliegen in één klap. Je hebt een gezellige avond met je vriendinnen (dat was vast ook al veel te lang geleden) èn je hebt een toffe zomergarderobe voor je kids geshopt.

Die zomercollectie staat voor de jongens in het teken van de thema’s Beach Life, Back in the city en Funny. Met comfortabele shorts en T-shirts met prints die ons meenemen naar zomerse stranddagen.

Mini man laat mijn favoriete set van de zomercollectie zien. De kaki short is voorzien van allemaal zomerse prints. Palmbomen, slippers, een zonnebril…allemaal dingen waardoor wij nog meer zin krijgen in de zomer.
Mini man draagt er een T-shirt bij met een blauw/witte streep en de tekstprint Super Day.
Wist je trouwens dat het bij Tom-Du allemaal met de Bretonse streep is begonnen? Nu is het alleen in een moderner jasje gestoken.

Tom-Du SS17Tom-Du SS17Tom-Du SS17Verkoopinformatie
Short (€ 32,95)
Shirt (€ 22,95)

Maatinformatie
Mini man is 117 cm lang en draagt hier maat 116/122. Zowel het T-shirt als de broek vallen goed op maat. De broek is voor hem iets te breed in de taille maar die maken we makkelijk smaller met het verstelbare elastiek.

Wil jij nog veel meer zien van de zomercollectie van Tom-Du? De hele collectie is te bewonderen op de website. Ook alle informatie over het organiseren van een party aan huis is daar te vinden.

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *