Review Legends22

Veel regen en heel veel wind. Het lijkt wel herfst! Oftewel, sweater weather is aangebroken. Mini man heeft al wat toffe winteritems in zijn kast liggen en vandaag laat ik zien hoe leuk de wintercollectie van Legends22 is.

Legends22

Legends22 is een Nederlands merk voor stoere jongens. Jongens die later misschien zelf wel een legende worden! De kleding is grotendeels gemaakt van biologisch katoen. En dat voel je! Als ik mini man vraag zijn nieuwe kleren te passen, krijg ik ze niet meer terug. Het materiaal voelt zo fijn en draagt zo comfortabel, dat is perfect voor jongens die niet stil kunnen zitten.

Wat een geluk dat het steeds frisser wordt want mini man kon echt niet wachten om zijn blauwe sweater met tijgerprint naar school aan te trekken. Dat is zijn absolute favoriet. Helemaal in combinatie met de blauwe jog pant.

Maatinformatie
Mini man is ongeveer 124 cm lang en draagt maat 128. De kleding sluit heel goed aan en heeft een mooie pasvorm. Dat heeft ook alles te maken met het gebruikte materiaal.

Wist je trouwens dat je met een aankoop van een Legends22 item de No Wildlife Crime, een initiatief van Freek Vonk, steunt?

Legends22Legends22

Legends22

Legends22Legends22

Niet alleen coole T-shirts, broeken en sweaters vind je bij Legends22 maar ook te gekke vesten. Ik ben vooral weg van de zwarte cardigan Luca en cardigan Maurits in een army print met feloranje details.

Legends22

De wintercollectie van Legends22 is nu te koop in de eigen webshop. Heb jij al een favoriet item gespot voor jouw toekomstige legende?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *