De LCEE winterjas van mini man

Het is bijna niet voor te stellen maar ooit zal die winterjas toch aan moeten. Ik heb het zo lang mogelijk uitgesteld, nog even dat zomergevoel vasthouden, maar nu heb ik voor mini man toch een te gekke jas binnen. Winter must be coming sometime soon now!

LCEE

Op één van de warmste oktoberdagen haal ik het in mijn hoofd om foto’s te maken van mini man in een winterjas. Gelukkig ziet hij er de lol wel van in. De jas van LCEE is dan ook echt super tof! Na de foto’s gaan we lekker een ijsje eten. Dat heeft hij wel verdiend!

Het sportieve model is voorzien van een zachte voering van fleece. In deze jas blijf je zonder twijfel heerlijk warm tijdens een koude winter. Van de binnenzak wordt mijn rebel trouwens best blij. Heeft hij weer een ‘geheime’ verstopplek voor kauwgom en snoepjes ;-).
De capuchon kun je er afritsen. Na zoveel zonnige dagen komt er vast ook een keer regen en dan komt zo’n capuchon echt heel goed van pas.

Wij vonden deze jas in het kobaltblauw heel tof maar hij is er ook in het donkerblauw met gele en witte streep.

De hele outfit is trouwens van LCEE. De grijze chino heb je misschien al eerder voorbij zien komen op de blog. De zwarte sweater is echt een mooie basic om in de kast te hebben hangen. De rubberen patch met LCEE logo geeft de sweater een stoer accent. Die patch zie je trouwens ook terug op de winterjas.

LCEELCEELCEELCEE

LCEEMaatinformatie
Mini man is 128 cm lang en draagt de jas in maat 140. De mouwen vallen in deze maat mooi over zijn polsen. De winddichte ribboorden houden de kou lekker buiten.

Wist je dat je veel items van LCEE nu al zijn afgeprijsd bij Kleertjes.com? Een mooi moment dus om jouw favoriete item te shoppen!

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *