Lancering SS17 collectie NO COLOURS

Ready, set, GO! De SS17 collectie van NO COLOURS is vanaf nu te shoppen. NO COLOURS is een super tof kinderkleding label met, de naam zegt het eigenlijk al, vooral veel zwart, wit en grijs.

NO COLOURS SS17

Kun je geloven dat NO COLOURS door een student is bedacht? Tijdens haar opleiding aan de modeacademie weet de 20-jarige Laura al heel snel dat zij een eigen kinderkleding wil
starten. En in februari 2016 is het dan zover. NO COLOURS staat symbool voor uniek, speels en kinderlijk zijn. In de online store vind je een collectie van handgemaakte kledingstukken die ook nog eens met de hand gezeefdrukt zijn. Hierdoor zijn alle items uniek.

Laura laat de ontwerpen bewust in kleine oplages maken omdat zij het belangrijk vind dat er wordt stilgestaan bij de problemen die op dit moment heersen in de mode-industrie:
kinderarbeid, milieu-impact door de katoenteelt en de slechte arbeidsomstandigheden die vaak gehanteerd worden in de kledingfabrieken.

Ik vind het belangrijk dat klanten weten dat ze een bijzonder en handgemaakt item dragen die met liefde is gemaakt.

Naast kinderkleding maken, wil Laura anderen inspireren met haar verhaal. Op haar negentiende begon Laura met haar label en maakte zij dus al vrij snel kennis met de harde modewereld.

Zet je angsten opzij, durf te dromen, durf te doen, aanvaard de hulp die je aangeboden wordt en geloof vooral in jezelf. Dan is alles mogelijk!

Niet alleen ontzettend creatief dus maar ook nog eens een voorbeeld voor iedereen met een droom. Echt super veel respect heb ik daarvoor. Wat een lef om op deze leeftijd al deze stap te durven maken.

En vandaag is het dan zover…..de lancering van haar SS17 collectie. Te gekke items voor jongens en meisjes in maat 50/56 t/m 98/104. De prints zijn origineel en uniek en daardoor echte blikvangers. Soms eenvoudig maar altijd effectief.
De High Five print cool voor de jongens en de All eyes on you print een echte musthave voor de meiden.

NO COLOURS SS17NO COLOURS SS17Wil je meer zien van de SS17 collectie van NO COLOURS? Neem dan vooral even een kijken in de online shop.

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *