Kleine Baasjes worden groot

Met een bijna tienermeisje in huis wordt het shoppen van kleding ineens een heel ander verhaal. Kocht ik voorheen gewoon wat ik leuk vond, dat gaat hem nu echt niet meer worden.

Kleine Baasjes

Mini me heeft echt een heel eigen smaak. Een beetje stoer, een beetje sportief en vooral niet al te opvallend. Geen ruches, geen strikjes en oh ja, die omkeerbare pailletten mogen weer wel. En net als ik denk dat ik haar begrijp, sla ik de plank compleet mis. Er is werkelijk waar geen touw aan vast te knopen. De enige oplossing is dus om samen te shoppen om miskopen te voorkomen. Helemaal niet erg. Super gezellig juist!

Rokjes krijg ik er niet meer doorheen. Op een zomerse dag draagt mini me het liefst shortjes. Die hebben we dan ook in alle soorten en maten in huis. Maar zo’n denim short wordt soms ook wel een beetje saai.

Voor de jongste in huis shopte ik al eerder wat toffe items bij Kleine Baasjes. Allemaal super leuke, handgemaakte kleding. En wat blijkt, Kleine Baasjes groeit sinds kort gewoon met je mee. Je shopt er namelijk niet meer alleen maar voor de kleintjes maar nu ook voor meiden t/m maat 152. Kleine meisjes worden tenslotte ook een keer groot.

Ik viel als een blok voor het groene T-shirt. Wat een top kleur en het oversized model is ook echt te gek. Het shirtje is gemaakt van biologisch katoen en dat voel je. Het draagt ontzettend fijn. Ik vind de combi met het zwart/wit gestreepte broekje zo tof! Een comfy en helemaal hip setje is het zo geworden.

Kleine Baasjes

Kleine Baasjes

Niet alleen de eigen kledingsmaak is trouwens wennen. Haar op de foto krijgen is echt een soort mission impossible geworden. Maar deze foto, zo van de achterkant, dat vond ze dan wel weer prima. In ruil voor een paar skittles wil het nog weleens lukken ;-). Zo krijg jij toch nog een idee van hoe haar nieuwste outfit staat.

Ik ben wel benieuwd. Waar shop jij het liefst voor je tienerkinderen?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *