Het is zomerrrrr!

En of de zomer is begonnen! De laatste regenachtige dag kan ik mij niet eens meer herinneren. Deze zomer staat tot nu toe synoniem voor zon, zee & strand. Volop genieten dus! 

Stoerekindjes.nl

Als je op loopafstand woont van het strand dan begrijp je natuurlijk wel dat wij daar zo af en toe te vinden zijn. Of zeg maar gewoon heel erg vaak. De zon draait overuren en wij genieten daar volop van.

Maar eerlijk is eerlijk, soms vind ik het best een gedoe hoor in mijn eentje met drie kinderen naar het strand. Voor alle drie een schep (om ruzie te voorkomen), voor alle drie een emmer (om ruzie te voorkomen), genoeg te eten en drinken, zonnebrandcrème, hammamdoeken mee.
Eenmaal op het strand nog geen rust natuurlijk. Een ruzie ligt altijd op de loer want: “Hij/zij gooit expres zand in mijn ogen!” of “Dat is mijn schep/emmer/plek/whatever!“.
Afzien hoor dat strand op loopafstand ;-).

Zonveilig genieten
Eén ding maakt het in ieder geval wel een stuk makkelijker. Met UV zwemkleding aan weet ik zeker dat de kinderen goed beschermd zijn tegen de schadelijke zonnestralen. En dat vind ik wel echt een heel fijn idee.

Mini no. 3  draagt sinds kort een UV pakje als we naar het strand gaan. Hij vind het heerlijk! Het lichte en soepele materiaal zit als gegoten en het droogt heel snel. Ik smeer alleen nog zijn gezichtje in en we kunnen allebei onbezorgd genieten van een dagje strand.
Naast dit superleuke lichtblauwe exemplaar zijn er bij Stoerekindjes.nl nog veel meer mooie UV pakjes verkrijgbaar.

Stoerekindjes.nl

Stoerekindjes.nl
Stoerekindjes.nl
Stoerekindjes.nl
Stoerekindjes.nl
Ook voor mini man ga ik voor een zonveilige outfit. De gestreepte zwemshort van Snapper Rock vindt hij super stoer. Voor extra bescherming draagt hij er een donkerblauw UV-shirt bij van Squids Sunwear. Vooral het opstaande randje bij de nek en hals vind ik echt ideaal. Dat zijn juist van die plekjes die nogal eens willen verbranden. Het materiaal is super zacht en het zit heel lekker. Wel zo handig als je de hele tijd druk bezig bent met het maken van een zandkasteel of honderd keer een bommetje in het zwembad maakt.
Net als het pakje van mini no.3, droogt ook het UV-shirt heel snel. Geen gebibber dus na een duik in de zee of het zwembad.

Natuurlijk shop je bij Stoerekindjes.nl nog veel meer toffe zwemshorts en UV-shirts.

Wij zijn helemaal klaar voor nog veel meer van dit soort mooie zomerse dagen. Ik wens jou ook een zonveilige zomer!

* Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Stoerekindjes.nl *

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *