Herfstkleuren in aantocht

Net nu ik de kledingkasten van de kinderen helemaal herfst proof heb gemaakt, krijgen we ineens iets dat lijkt op een nazomer. Dat was niet de bedoeling! Ik heb nu juist zo’n zin in die prachtige, warme kleuren en zachte stoffen. 

Daphne Vos

De wintercollectie van Daphne Vos staat nu alweer even online en ze heeft het drukker dan ooit! Niet zo gek, want ook deze collectie is weer te gek. De prints zijn allemaal uniek en hoe leuk is het om je eigen kledingstuk samen te kunnen stellen. Je kiest zelf je kleur en print en hebt daardoor gegarandeerd een super mooi kledingstuk.

Ik heb voor mini no. 3 een sweater geshopt met tijgerprint. Helemaal in herfststemming heb ik gekozen voor okergeel. Wat een prachtige kleur! En dan heb je de sweater nog niet eens gevoeld. De binnenkant is ontzettend zacht. Geen gekriebel voor je kleintje maar echt een heerlijke, comfy trui.

De salopette is ook een echte musthave. Heel makkelijk te combineren en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik  heb gekozen voor army green. Lekker stoer! Heel handig is trouwens dat de bandjes verstelbaar zijn. Zo doe je extra lang met deze leuke salopette.

Daphne VosDaphne Vos

Maatinformatie
Mijn ervaring is dat de kleding van Daphne Vos goed op maat valt. Als je uitgaat van de maat die je kindje normaal draagt dan zit je altijd goed.

Wil je meer zien van de wintercollectie van Daphne Vos? Bekijk dan zeker haar online shop.

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *