De winterjas van mini no. 3

Het kleine beetje hoop dat ik nog had, wordt met de weersvoorspelling van komend weekend volledig met de grond gelijk gemaakt. Die Indian Summer gaat er niet meer komen ben ik bang. Dus ik stort mij vol overgave op de wintergarderobe van de kids. Zo vond ik vorige week de perfecte winterjas voor de kleinste man in huis.

Winterjas Iglo+Indi

Waar ik voor mini me nog steeds aan het twijfelen ben over welke winterjas het gaat worden, hoefde ik er voor mini no. 3 niet lang over na te denken. Ik spotte een aantal foto’s van de wintercollectie van Iglo + Indi op Instagram en bam! ….Die wil ik!

De stoere, donkergrijze jas heeft een toffe bliksemschicht print. Het model is echt heel mooi, de achterkant is iets langer dan aan de voorkant en het sluit mooi aan. Geen opkruipend jasje dus maar een heerlijk warme rug, ook tijdens het spelen. De mouwen zijn voorzien van windvangers zodat de armen lekker warm blijven. De capuchon zit vast met drukknopen dus mocht het niet nodig zijn of vindt je kindje het niet prettig dan kan hij er makkelijk vanaf worden gehaald.

We hebben de jas goed getest met een rondje lopen, rennen, springen en spelen op het strand. Want naast mooi en warm moet de jas natuurlijk ook comfortabel zijn. Die test is zeker goed geslaagd!

Winterjas Iglo+IndiWinterjas Iglo+Indi

Winterjas Iglo+IndiVerkoopinformatie
Winterjas: Iglo+Indi (€ 138,00)
Broek: Small Rags (€ 29,95)
Sneakers: Puma (€ 44,85)

Maatinformatie
Mini no.3 ongeveer 88 cm lang en draagt maat 92-98. Ik was eigenlijk te bang dat dit veel te groot zou zijn maar de lengte is prima! Hij groeit vast nog wat centimeters de komende maanden dus dan sluit het allemaal nog net even iets mooier aan bij zijn schouders.

Ik shopte de jas bij online shop Adorable Kidzz. Behalve deze jas vind je er nog veel meer toffe items van de wintercollectie van Iglo+Indi.

Heb jij al een winterjas geshopt voor jouw kind(eren) of ben je nog op zoek? Let me know!

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *