Cool kids only – nununu

Laat die blote armen maar zien! Ook jij hebt vast genoten van die zonnestralen van de afgelopen dagen. In de kast van mini no. 3 liggen al heel wat te gekke setjes voor die mooie dagen. Kijk je mee?

nununu SS18

Wie van stoere kleding houdt, kent nununu vast wel! De afgelopen seizoenen heb ik er steeds wel wat toffe setjes van in de kast liggen voor de kinderen. Lekker stoer, lekker anders en gewoon altijd super tof. Met een basis van vooral zwart/wit is het sowieso een succesnummer. Maar steeds meer wordt er kleur aan de collectie toegevoegd. En ook te gekke denim items ontbreken niet.

Dit seizoen heeft nununu de kleur groen toegevoegd aan de voornamelijk zwart/wit collectie. Ik ben gek op groen en het combineert zo fijn met denim en zwart. Ik ben helemaal weg van het mouwloze denim vest en ik draag hem echt overal bij. Of nou ja, niet ik natuurlijk maar de kleine man ;-). Op frisse dagen met een sweater of longsleeve en op een zomerse dag met een top. Het geeft net dat beetje extra aan de outfit.

nununu + shay id alony
De skull mask print is tot stand gekomen uit een samenwerking met nununu en Shay Id Alony, een Israëlische kunstenaar. Mini no. 3 heeft het altijd over monsters en spoken….de gekste verhalen verzint hij. In de skull print ziet hij spoken en dat vindt hij natuurlijk helemaal het einde. We hebben de print op een legging en op een super tof zwemshort. Laat het morgen nou strandweer worden!!

Maatinformatie
Mini no.3 is nu zo’n 90 cm lang en draagt normaal maat 98. Van nununu kies is maat 2-3 jaar. Mijn ervaring is dat de meeste items ruim tot heel ruim vallen. De leggings vallen wel goed op maat.

nununu SS18

nununu SS18
nununu SS18
nununu SS18nununu SS18En dan is dit nog maar een kleine greep van de collectie. Er zijn nog zoveel meer toffe items! Wil je alles zien? Check dan even de website van nununu.

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *