Boris & Bink is keeping it cool

We moeten officieel nog aan de zomer beginnen. Gelukkig maar! Wij genieten volop van het mooie weer! En er zijn nog veel te veel leuke zomerkleren die je niet wilt missen. Mini man laat vandaag een paar toffe items uit de laatste zomerleveringen van Boris & Bink zien.

Boris & Bink zomercollectie 2017

Ook al voelt het misschien wel zo de laatste tijd, de zomer is officieel nog niet eens begonnen. Bij Boris & Bink zijn ze gelukkig al een hele tijd in zomerse sferen. De laatste twee zomerleveringen zijn inmiddels ook binnen en daar word ik weer super vrolijk van!

We starten met een tof poloshirt. Een beetje netjes, een beetje sportief maar vooral ook heel erg stoer. Kijk maar eens naar de grote tekstprint op de rug! De ‘Cool Town, Chill Down’ tekst past eigenlijk wel heel goed bij ons. Ondanks dat we in een grote stad (Den Haag) wonen, lopen wij vanuit onze voortuin zo richting het bos en is het strand op fietsafstand. Genoeg plekken om te chillen. Best een coole stad Den Haag :-).
Het materiaal is perfect voor zomerse temperaturen. Het houdt je lekker luchtig, geen plakkend T-shirt aan je lijf als je zweet van het drukke spelen.

Naast veel T-shirts met grote en stoere tekstprints zit je voor tropische taferelen ook helemaal goed bij Boris & Bink. Er zijn T-shirts in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Mini man draagt een groen exemplaar met een vrolijke print waarvan je direct in zomerse sferen komt.

T-shirts koop je bij Boris & Bink al vanaf € 10,99. Zo zie je maar weer dat leuke kinderkleding echt niet overdreven duur hoeft te zijn.
Wist je trouwens dat Tuunte, waar Boris & Bink onderdeel van is, heel veel winkels heeft door heel Nederland? Misschien zit er ook wel één bij jou in de buurt!

Maatinformatie
Mini man is ongeveer 122 cm lang en heeft een smal postuur. Van het poloshirt en het T-shirt draagt hij maat 128/134. Van de blauwe short draagt hij maat 116/122.

Boris & Bink zomercollectie 2017

Boris & Bink zomercollectie 2017Boris & Bink zomercollectie 2017Boris & Bink zomercollectie 2017Boris & Bink zomercollectie 2017Boris & Bink zomercollectie 2017

Ook zo’n zin gekregen in de vakantie na het zien van deze foto’s? Check de website van Boris & Bink voor de hele zomercollectie om de zomergarderobe van jouw zoon een toffe update te geven.

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *