Hello Sunshine!

Kom maar door met de zon! Wij zijn er helemaal klaar voor. En wat past er nou beter bij een stralende dag dan de kleur geel. Zelfs als de zon even niet meewerkt, krijg je hier een zomers gevoel van.

Gele zomer musthaves

Oh yes, als ik de voorspellingen moet geloven dan kunnen we heel snel weer genieten van prachtig lenteweer. Tot het zover is, zorgen wij gewoon zelf voor een beetje zon.

Met geel zit je altijd goed. Wat een heerlijke kleur! Vaak hoor ik toch nog dat mensen wat huiverig zijn voor geel maar door te kiezen voor een onderstuk in geel of op zoek te gaan naar de juiste tint, kan eigenlijk iedereen het wel hebben.
Ondanks dat mijn kinderen een kleurtje hebben, kunnen zij niet alle tinten geel hebben. Hun huid heeft een gele ondertoon waardoor ik echt wel goed moet kijken wat bij hun past.

Nummer 1, 6 en 8 zijn echt mijn favorieten. Het jurkje van Billieblush (1) vind ik echt te gek. De zomercollectie van dit gave merk bevat weer zoveel mooie items. Van dit jurkje kun je niet anders dan vrolijk worden.

Mini Rodini heeft ieder seizoen weer de leukste prints. De unicorn print is super populair en dit jurkje (6) zal het bij de meeste meisjes dan ook heel goed doen.

Van de jumpsuit van Beebielove krijg ik direct zin in vakantie. Dit is nou precies wat ik bedoel. Het broekje is geel en de bovenkant blauw. Daardoor staat deze jumpsuit bij iedereen super.

Verkoopinformatie
1. Billieblush (€ 35,95)
2. Bomba (€ 35,95)
3. American Outfitters (€ 59,90)
4. LE BIG (€ 39,95)
5. Mini Rodini (€ 46,00)
6. Mini Rodini (€ 40,00)
7. LE BIG (€ 19,95)
8. Beebielove (€ 39,95)

Van welk van deze items gaat de zon bij jou schijnen?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *