Girls Musthave Jackets

Heb jij al gezien wat een toffe jacks er verkrijgbaar zijn? Ik spotte een geweldig denim jack en ging daarna verder op zoek. Daar had ik niet veel tijd voor nodig. Er zijn alweer geweldige zomerjassen te vinden.

Musthave jacks

Komend weekend staat er een shopdag gepland met mini me. Ik kijk er heel erg naar uit en zij ook. Heerlijk om er even met zijn tweetjes op uit te gaan. Het is altijd zo druk dat er amper tijd is voor dit soort momentjes.

Ik denk dat we in ieder geval even langs Shoeby gaan. Ik spotte er namelijk zo’n leuk denim jack. De print op de achterkant vind ik echt super tof. En daarna zag ik nog een leuke jas en nog één en nog één…. Dus ik maakte er vandaag voor jou een selectie van Musthave jacks en vesten van.

De lichtgroene bomberjas (2) is ook van Shoeby. Gaaf hè met de patches, ook komende zomer is dat helemaal hip. Je ziet ze ook op het denim jack van O’Chill. Een echt zomers exemplaar.

Het jasje van Mini Rodini heeft een te gekke roze kleur. Zelfs meiden die niet zo van het girly roze zijn, zullen die waarschijnlijk een stoer jack vinden.

De panterprint van de zomercollectie van Like Flo is een echte Musthave print. Heel gaaf op dit vest maar er zijn onder andere ook knieskousen en een jurkje van. Love it!

Natuurlijk hebben we voorlopig nog geen zomerjas nodig maar kijken en misschien zelfs al shoppen kan best toch. En voor nummer 1, 3 en 6 hoeven we absoluut niet te wachten met dragen tot de zomer. Die draag je ook nu al.

1. Shoeby
2. Shoeby
3. Oilily
4. Mini Rodini
5. O´Chill
6. Like Flo
7. Scotch R´Belle

Welk nummertje is jouw favoriet?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *