My Nametags

Je kent het vast wel. De favoriete knuffel van je kindje is zoek op het kinderdagverblijf of je treft je kind eind van de dag aan in kleren waarvan je zeker weet dat hij/zij die ’s ochtends niet aan had. Met het labelen van de spulletjes van je kind is alles gelukkig snel weer terecht. Ik heb de naamstickers van My Nametags getest. Lees je mee?

My Nametags

De groeps app van school staat er vol mee. Berichtjes van ouders die vragen of iemand misschien een handdoek/gymbroek/vul maar in heeft gevonden. En het is zo makkelijk te voorkomen. Als de broodtrommels, drinkbekers en handdoeken voorzien zijn van een naamsticker dan hoef je echt niet lang meer te zoeken.

Ik mocht pas, samen met nog meer bloggers/vloggers, kennis komen maken met de naamstickers van My Nametags tijdens een gezellige high tea. Onze zelf ontworpen naamstickers lagen al klaar dus we konden snel aan de slag met het beplakken van de  meegebrachte bekers, broodtrommels etc.

Opvallend vond ik dat het bovenlaagje helemaal niet als een sticker aanvoelt. Het lijkt wel een textiellaagje te bevatten. Misschien is dat ook wel de reden dat het zo goed plakt en blijft plakken. Ook na een paar vaatwasbeurten blijft de sticker nog steeds netjes zitten.

Online maak je heel makkelijk een eigen ontwerp. Kies je favoriete plaatje en ga vervolgens aan de slag om je sticker te personaliseren. Met je zelfgekozen achtergrond en lettertype kun je de naamstickers zo leuk maken als je zelf wilt. Is jouw meisje helemaal weg van Hello Kitty? Speciaal voor de grootste fans is er een collectie van Hello Kitty stickers. Ik ging voor een pandabeer. Lief en toch stoer.

Wij gaan verder plakken. Zo raken we mooi zijn favoriete spulletjes niet kwijt.

My Nametags

Op de website van My Nametags kun je direct aan de slag om jouw favoriete ontwerp te maken.

Maak jij al gebruik van naamstickers?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *