Hiep hiep hoera!

Wat is een mooiere dag om een eerste blog te plaatsen dan de 5e verjaardag van mini me? Mini me is mijn dochter én grootste inspiratiebron.

Als ik zeg dat ik geen hobby heb dan lieg ik. Winkelen voor mini me en mini man….dat is mijn hobby. En dan niet snel, snel naar een paar vaste winkels en klaar. Nee, daar steek ik tijd in. Heel veel tijd…

Heel gelukkig kan ik worden van het vinden van net die ene broek of dat schattige jurkje. En nog blijer ben ik als mini me straalt en zichzelf ook prachtig vindt in de kleding. Taak (tijdelijk) volbracht!

Vanuit mijn liefde voor kinderkleding ben ik drie jaar geleden een webwinkel begonnen met outlet baby- en kindermerkkleding. Hierdoor raak ik dagelijks geïnspireerd en al die ideeën wil ik  graag met anderen delen.

De man luistert niet meer naar de verhalen over al mijn vondsten. En zoals iedereen met een passie wil ik toch echt mijn verhalen kwijt. En dus…..zie daar de geboorte van mini MODEBLOG!

Mijn zoektocht naar de leukste en hipste merken, complete (budget) outfits & (online) shops gaat verder op dit blog. Ga je mee?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *