Het Fotoalbum; herinneringen levend gemaakt

Ik neem het mij iedere keer voor maar het goede voornemen schuift steeds weer naar de achtergrond. Negen jaar liep ik achter maar inmiddels is dat gelukkig ‘nog maar’ 5 jaar. Ik ging namelijk aan de slag met de software van Het Fotoalbum en kan nu eindelijk genieten een mooi album van mini me.

Het Fotoalbum

Als ik zie hoe blij mini me is als ik haar album laat zien, dan begrijp ik niet waarom ik niet veel eerder ben begonnen. Een babyalbum heb ik gelukkig wel van haar gemaakt. Mag ook wel aangezien ze bijna 10 jaar wordt. Dat album kijken we nog steeds regelmatig in. Ze vinden het allemaal zo leuk om te zien en de verhalen voor de honderdste keer te horen.

Dus, op naar het volgende album. Dat was nogal een klus. De vele foto’s op mijn laptop zijn een beetje overweldigend en daarom stel ik het steeds weer uit. Maar als ik eenmaal bezig ben, gaat het toch wel rap. Van duizenden foto’s maak ik een mooie selectie die ik in het album wil hebben. Er zijn zoveel mooie momenten geweest in de jaren die ik in het album wil opnemen. Een bruiloft, een reis door Thailand en Bali, verjaardagsfeestjes. Genoeg hoogtepunten dus!

Via de website van Het Fotoalbum download ik de software en dan kan ik echt aan de slag. Je kunt ervoor kiezen om het album automatisch te laten vullen maar ik vul het album handmatig. Zo komt het er precies uit te zien zoals ik dat graag wil. Het maken van het album is eigenlijk zo gedaan. Nog even de laatste puntjes op de i en dan klik ik op ‘bestel’. En dan wachten tot het album binnen is!

Wij zijn super blij met het resultaat en hebben het album nu al zo vaak ingekeken. We hebben gelachen om de gekke foto’s en herinneren opgehaald aan de mooie plekken die we hebben bezocht. Dat doe je toch niet zo snel met foto’s op een laptop.

Het Fotoalbum

Het Fotoalbum

Ik heb alvast een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Ik laat het echt niet meer gebeuren dat ik negen jaar achterloop. De foto’s worden keurig netjes gesorteerd en bij mislukte/stomme/niet bijzondere foto’s druk ik gelijk op delete.

Op naar het volgende album!

 

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *