Nieuw in de kast van mini no. 3

De eerste winterleveringen kunnen we binnenkort al verwachten maar ik ben echt nog lang niet klaar met de zomer! Ik ben zelfs nog volop aan het shoppen. De laatste aankopen die ik deed voor mini no. 3 zijn echt te leuk en moet ik echt even met je delen. 

Shop small

Op het Black Sheep T-shirt na van NUNUNU zijn alle items van Nederlandse bodem. Super leuk vind ik dat! Ook ik koop echt wel regelmatig kinderkleding bij de bekende, grote winkels als H&M en Zara. Maar als ik iets bestel bij iemand die de kleding zelf ontwerpt en maakt dan heb ik altijd het gevoel dat er in mijn pakketje heel veel liefde is gestopt.

De stoffencollectie van Kleine Baasjes is weer enorm uitgebreid. Heerlijke kleurtjes, leuke streepjes. Het gestreepte, gele T-shirt en en de gestreepte bloomer heb ik er geshopt. Echt items voor een heerlijk, zomers gevoel. Het materiaal voelt heerlijk en de kwaliteit is top.

De grijze, confetti bloomer van Daphne Vos wordt hier super veel gedragen. Eigenlijk past alles er wel bij. Het gepofte model staat zo lekker eigenwijs.

Dat Bebi Amsterdam nu al voor het tweede seizoen een kledingcollectie heeft uitgebracht, dat weet je misschien al wel. Maar wist je dat je de items van de zomercollectie kunt personaliseren? Gaaf he! Heb ik gelijk de naam van mini no. 3 verklapt ;-).

Shop small

Shop smallKleding mini no. 3Verkoopinformatie
Grijze bloomer: Daphne Vos
Grijs T-shirt: Bebi Amsterdam
Gestreepte bloomer: Kleine Baasjes
Geel T-shirt: Kleine Baasjes
Wit T-shirt: NUNUNU

Heb jij nog toffe zomeritems geshopt voor jouw kids? Let me know!

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *