Green is the new black

Die kleur! Toen ik dat zag wist ik gelijk ‘dat shirt moet ik hebben voor mini me!’. De kleur in combinatie met de sportieve look maakt van het T-shirt een echte musthave.

OOTD

Zet mini me op een sportveld en je hebt een heel blij kind. Ze staat drie keer per week op het hockeyveld en als het aan haar ligt dan zou ze ook nog op voetbal gaan. Daar steek ik een stokje voor want ze sport al meer dan genoeg. Dat voetballen doet ze maar lekker buiten. Die sportiviteit zie je de laatste tijd wel steeds meer terug in haar kleding. Leuk vind ik dat!

Het was voor mij echt liefde op het eerste gezicht toen ik dit T-shirt van Bellerose zag. Alleen die kleur al! Green is the new black. Een toffe tekst op de rug èn het gaasachtige materiaal (mesh) maakt het tot een echte musthave.
Mini me moet trouwens wel even wennen dat de mouwen wijd zijn en niet aansluiten zoals eigenlijk al haar shirtjes. Ze vouwde de mouwtjes de eerste keer zelfs helemaal op. Nu ze het eenmaal gewend is, hoor ik haar er niet meer over en wordt het shirt gewoon op een normale manier gedragen ;-). Tja, een beetje eigenwijs is ze wel.

Mocht ik een aantal jaar geleden alleen maar met jurkjes en rokjes aankomen, een broek was echt not done, inmiddels is dat wel een beetje anders. In de zomer draagt ze heel graag een denim short. Er moest wel hoognodig een nieuw exemplaar bij. Ik kwam een mooi, grijs broekje tegen van Blue Rebel en die is direct favoriet. Dat begrijp ik wel want de jog denim voelt heerlijk zacht en soepel aan. Dat zit natuurlijk super fijn.

Wat een toffe en sportieve combi dit. Dat wordt zeker weten één van onze favoriete zomersetjes!

Verkoopinformatie
T-shirt: Bellerose (€ 39,00)
Short: Blue Rebel (€ 27,99)

OOTD

OOTDOOTD

OOTDWat vind jij van deze outfit. Is dit iets voor jouw dochter?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *