Girls Style

Als ik heel eerlijk ben dan kies in de zomer het liefst voor veel kleur. Of wit, want dat staat zo lekker fris. Maar ja, soms kom je iets tegen waardoor je die gewoonte graag breekt. Dit toffe zwart/witte jurkje bijvoorbeeld.

Girls ootd

Alleen al om sommige kleding zou ik zo nog een baby meisje wensen. Er is zo ontzettend veel leuks. Ook voor jongens trouwens hoor maar bij meisjes heeft alles vaak net even een extra cuteness factor. Het jurkje bijvoorbeeld. Helemaal geschikt voor echte dametjes maar afhankelijk van hoe je het styled ook te gek voor stoere meiden.

Ik ga vandaag voor de girly versie want de sandaaltjes die ik er bij heb gezocht zijn ook al van die schattige exemplaren. Ik vind de print echt helemaal te gek. Zouden ze ook voor jongens kunnen denk je want mini me is er helaas al te groot voor.

Een echt meisje-meisje is natuurlijk in het bezit van een mooie tas. Bij winkels als Zara spot ik altijd wel een leuk tasje voor een fijne prijs. Deze is net even wat stoerder door het materiaal en de kleur maar toch echt wel meisjesachtig.

Voor een coole touch van deze outfit kies ik nog voor een toffe cap. Niet alleen maar stoer en niet alleen maar girly. Er mag wat mij betreft wel een beetje balans zijn.

Verkoopinformatie
Jurkje: Little Buds (€ 36,95)
Tas: Zara (€ 14,95)
Pet: H&M (€ 9,99)
Sandalen: Dancing on the Moon (€ 42,95)

Wat vind jij van deze outfit. Is dit iets voor jouw dochter?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *