Girls Style

Ja, dit is nou echt een outfit waar ik mini me heel blij mee ga maken. Een beetje sportief, een beetje stoer en toch ook een tikkeltje girly.

Girls ootd

Little Miss Juliette komt dit seizoen voor het eerst met een Flash collectie. De zwart/witte collectie is stoer en sportief en door de neon accenten krijgt het ook nog eens een mega summer feeling.
Ik heb nu al een aantal items gezien waarvan ik zeker weet dat mini me ze te gek vindt. De top met gekruiste schouderbandjes en cool as ice cream print bijvoorbeeld en de grijze sweatshort met neon accenten. De witte bies op de zijkant van dit shortje maakt de sporty look helemaal af. En samen maken ze ook nog eens een te gekke combi.

Dit jurkje uit de Flash collectie is perfect voor meiden die niet zo snel een jurkje uit de kast pakken. Wel stoer met de zwart/witte streep en het toffe model maar ook nog een girly touch door de unicorn print.

Zo’n jurkje heeft niet veel meer nodig. Een toffe, witte sneaker eronder en je bent klaar.

Sinds haar broertje een skateboard heeft gekregen voor zijn verjaardag, wil mini me niets liever dan ook een skateboard. Ik vind dit penntboard super met de doorlopende kleuren maar ze zijn er ook in andere varianten.
Verkoopinformatie
Jurk: Little Miss Juliette (€ 29,95)
Schoenen: Converse (€ 49,85)
Pet: Munster Kids (€ 22,50)
Skateboard: Candy Fade (€ 109,95)

Wat vind jij van deze outfit. Is dit iets voor jouw dochter?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *