Girls Style

Door stoere en girly items met elkaar te combineren, is een outfit nooit saai. En weet je wat nou zo fijn is….deze look is ook nog eens heel goed betaalbaar.

Girls ootd

Mini me is inmiddels 8 jaar en deze outfit is niet gericht op haar leeftijd maar het had zeker in haar kast kunnen liggen toen ze kleiner was. Jeetje, wat ging ik de eerste jaren los met het kopen van kleding voor haar. Inmiddels heb ik het een stuk beter in de hand ;-).

Het witte bloesje spotte ik bij River Island. Wat vind ik die schattig met de ruches. Maar het is heus niet alleen maar voor echte meisje-meisjes. Met wat toffe items erbij creëer je zo een compleet andere look. Hoogzomer draag je dit leuke bloesje op een denim short met leuke sandaaltjes. Die zomer lijkt nog wel even heel ver weg nu maar een beetje dromen mag best toch…

De denim legging is een echte budget topper van Zara. Voor dat geld mag hij eigenlijk niet ontbreken in de kast van je dochter. Je combineert zo’n legging eindeloos. Of je nu gaat voor een kleurrijke top of kiest voor stoer in monochrome style.

Met het vestje van Molo geef je de outfit wat kleur want dat mag best wel nu we richting het voorjaar gaan. Wat word ik blij van al die vrolijke kleurtjes. Fel of juist pastel, het maakt mij niet uit. Zolang er maar kleur is.

De cap met Mickey oren is zo leuk! Ik vind het zo jammer dat ik het niet voor elkaar krijg dat mini me iets op haar hoofd wil dragen. Zo vond ik de hoedjes met kattenoren helemaal te gek voor haar maar helaas. Mini no. 3 daarentegen accepteert tot nu toe alles en laat het nog zitten ook. Ik blij!

Verkoopinformatie
Blouse: River Island (€ 16,00)
Legging: Zara (€ 6,95)
Sneaker: Veja (€ 60,00)
Vest: Molo (€ 29,95)
Cap: via River20Four (€ 14,95)

Wat vind jij van deze outfit. Is dit iets voor jouw dochtertje?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *