Boys Style

De blauw/witte streep en een kraakhelder wit broekje. Als dat geen zomer uitstraalt! Er staat vandaag weer een nieuwe Boys Style voor je klaar.

Boys ootd

Een witte broek voor een baby of peuter. Tja, ik moest wel even twee keer nadenken hoor. Het is natuurlijk super besmettelijk maar ook oh zo zomers. En ach, daar hebben we toch een wasmachine voor?!

Shoe crush alert! Wat zijn de schoentjes van Petit Filippe te gek zeg. Met de blauw/witte marinestreep is dit ook al zo’n zomerse eyecatcher. En natuurlijk ook een super match met het kraakhelder witte broekje.

Was ik eerst geneigd om volledig voor de marine look te gaan, ik heb er uiteindelijk voor gekozen om dat niet te doen. Ik wilde je namelijk al een tijdje de nieuwe T-shirts van Ebzo laten zien. Met de leuke fruit prints zijn ze super zomers. Er komen bij Ebzo nog steeds nieuwe zomeritems bij in hele mooie zomerkleuren. Zeker iets om in de gaten te houden!

Een vissershoedje, strooien hoed of gewoon een coole pet. Als de zon schijnt dan is iets van bescherming toch wel fijn op hoofdje. Dit toffe petje maakt deze outfit net een tikkeltje stoerder.

Verkoopinformatie
Broek: Beebielove (€ 32,95)
T-shirt: Ebzo (€ 29,00)
Pet: Zara (€ 6,95)
Schoenen: Petit Filippe (€ 36,95)

Wat vind jij van deze zomerse outfit. Is dit iets voor jouw zoontje?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *