Boys Style

Ik vind de zomercollectie van Small Rags echt super! Deze sweater in mintgroen, zo gaaf. Wat een heerlijke kleur.

Boys ootd

Hmm, ik vind de kleur van de sweater dus echt helemaal geweldig. Lekker fris, voorjaarskriebels krijg ik ervan. Maar zou jij deze kleur bij jouw zoon aantrekken? Is het niet te zacht en girly? Wat mij betreft kan het prima. Combineer het met een aantal stoere items en ook jouw stoere boy wordt hier helemaal happy van.
Daarnaast staat deze kleur mijn jongens heel erg mooi. Vooral zodra ze wat extra kleur hebben van de eerste zonnestralen.

Het is al even geleden dat ik de zomercollectie van NUNUNU alvast mocht bekijken. Hebberig werd ik ervan. Wat zit er weer veel tofs bij! De collectie is inmiddels verkrijgbaar en deze baggy pants met splash print is echt een musthave.

Frisse, witte sneakers mogen niet ontbreken in de schoenenkast. Ideaal zijn ze want je draagt ze overal bij. Ook bij ons worden dit soort sneakers weer aangeschaft voor het nieuwe seizoen. De vorige durf ik niet eens meer aan te raken zo smerig zijn ze ;-).

Een coole pet shop je bij Let’s Rebel. Ik heb hier gekozen voor de tekstprint Fearless maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Voila, niks meisjesachtig aan deze outfit wat mij betreft.

Verkoopinformatie
Sweater: Small Rags (€ 26,95)
Broek: NUNUNU (€ 48,95)
Sneakers: HIP (€ 79,85)
Cap: Let’s Rebel (€ 24,95)
Rugzak: Beach & Bandits (€ 34,95)

Wat vind jij van deze outfit. Is dit iets voor jouw zoon?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *