Budget Shopping

Er staat een budget outfit klaar voor de coolest kid ever. Echt een outfit voor een stoere meid maar wel met een girly en eigenwijze touch.

Budget Shopping

Morgen is het Hemelsvaartdag en hebben we vier dagen weekend. Heerlijk! En wat boffen we want het wordt geweldig weer. Wij gaan morgen naar een pretpark en de rest van de dagen gaan we gewoon lekker van de zon genieten.
Deze budget outfit vind ik eigenlijk wel perfect voor een dagje pretpark. Makkelijke kleding en schoenen en een tas voor iets te eten en drinken. Zo kun je wel de hele dag op pad.

Wat een toffe items zijn het allemaal! Ik zou niet eens in de gaten hebben dat het stuk voor stuk goed geprijsde kinderkleding is. De complete outfit kost maar 50 euro.

Het T-shirt van Lindex is een echte statement tee. En hartstikke unisex dus ook voor een jongen prima te dragen. Dit T-shirt is trouwens ook heel cool om op een super girly rokje te dragen. Van tule bijvoorbeeld.

De gympen met animalprint zijn super leuk en toch ook weer basic. Je draagt ze makkelijk bij iedere outfit. En voor die prijs kun je ze eigenlijk niet laten liggen.

Met de haarband geef je net even een eigenwijze draai aan deze outfit. En dat geldt ook voor de bolletjes aan de onderkant van de short. Wat een leukerd!
Zo’n haarbandje krijg ik trouwens echt niet aan bij mini me. Hebben jullie dochters ook zo’n eigen mening als het om kleding gaat? Een paar jaar geleden kon ik haar nog wel overtuigen maar als ik nu met een haarbandje aankom, kijkt ze mij alleen maar aan of ik gek ben geworden. Zo jammer die eigen mening ;-).

Verkoopinformatie
Short: Next (€ 13,00)
T-shirt: Lindex (€ 7,99)
Schoenen: H&M (€ 9,99)
Haarband: Next (€ 6,00)
Tas: Lindex (€ 12,99)

Wat vind jij van deze budget outfit. Is dit iets voor jouw dochter?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *