Budget Shopping

Ook al zien de weersvoorspellingen er nog niet geweldig uit voor de komende tijd, ik blijf jullie gewoon overspoelen met zomerse outfits. Ooit zullen we die toch wel nodig hebben? Het is woensdag, dus natuurlijk staat er een budget shopping voor je klaar.

Budget Shopping

Het wordt nu echt tijd om kleur aan de garderobe toe te voegen. Ook al vind ik zwart/wit/grijs nog steeds een hele fijne mix, in het voorjaar en de zomer voeg ik toch het liefst kleur toe. Ik word er zo vrolijk van! Dit korte broekje bijvoorbeeld van Lindex. Wat een heerlijke kleur.

Ik ben zo klaar voor het lenteweer maar het lijkt maar niet te willen komen. Vanaf komend weekend hebben de kinderen twee weken meivakantie en wat hoop ik dat het weer dan net goed genoeg is om lekker veel naar buiten te kunnen. De kinderen buiten kunnen luchten, scheelt weer een hoop geruzie thuis ;-).

Wist je trouwens dat je bij Esprit ook leuke en betaalbare kinderkleding kunt kopen? Vooral de T-shirts zijn vaak goed geprijsd. Dit witte exemplaar is makkelijk te combineren en ook nog eens monsterlijk leuk!

Verkoopinformatie
Short: Lindex (€ 14,99)
Shirt: Esprit (€ 9,99)
Vest: Next (€ 16,00)
Schoenen: Zara (€ 17,95)

Wat vind jij van deze budget outfit. Is dit iets voor jouw zoontje?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *