Budget Shopping

Yes, het is weer tijd voor een budget shopping. Ik spotte allemaal leuke vestjes voor meiden en ben heel erg benieuwd welke jouw favoriet is!

Budget kinderkleding

Vaak begin ik de zoektocht naar budget kinderkleding maar met één doel: super leuke items vinden waarbij ik een maximumprijs van € 20,00 in mijn hoofd heb. Nog een belangrijke tijdens het selecteren is trouwens of ik het ook mijn eigen kinderen aan zou trekken. Want heel leuk natuurlijk als het niet duur is, leuk moet het ook zijn!

Tijdens mijn zoektocht kan het voorkomen dat ik bijvoorbeeld ineens wel heel veel toffe jurkjes zie waardoor ik er een ‘budget jurkjes special’ van maak. Dat had ik vandaag met deze vestjes. Ik vond er zeven en zou ze allemaal zo toevoegen aan de kast van mini me.

De voorjaarscollectie van TerStal is echt super vrolijk. Ik zag er onder andere het gestreepte vestje (1) maar er zijn ook enorm leuke jurkjes. Wel snel zijn, want de maten gaan echt razendsnel.

Mijn favoriet is het baseball vestje van Next (2). Een girly print maar wel stoer en sportief door de biesjes bij de hals en op de mouwen.

Nummer 4 spotte ik bij Mango en vind ik echt te schattig. Oké, meestal ga ik bij een budget shopping voor items onder de 20 euro, maar dit vestje is ook als jasje te dragen dus wat mij betreft past hij er zeker tussen.

Verkoopinformatie
1. TerStal (€ 11,99)
2. Next (€ 19,00)
3. Kiabi (€ 17,00)
4. Mango (€ 25,99)
5. Lindex (€ 14,99)
6. Shoeby (€ 11,97)
7. Name It (€ 9,45)

Welk budget item is jouw favoriet?

Laat een reactie achter

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *